Handbok för superhjältar 1 - Handboken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (18.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Handbok för superhjältar (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2018-05-04
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Agnes Våhlund
ISBN
9789129713381
Handbok för superhjältar 1 - Handboken (ljudbok)

Handbok för superhjältar 1 - Handboken Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-04

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lisa måste bo hos sin mormor i några månader eftersom hennes mamma jobbar i en annan stad. Problemet är bara att Lisa vantrivs något fruktansvärt i sin nya skola. Killgänget retar henne konstant för hennes utstående öron, och varje kväll somnar Lisa med händerna tryckta mot öronen, för att de förhoppningsvis ska sluta stå ut så mycket.

En dag när Lisa, i vanlig ordning, blir jagad av killgänget rymmer hon in på biblioteket. Där, längst ner på en hylla, står en bok som liksom lyser. Lisa dras till hyllan och får fram boken som har det besynnerliga namnet "Handbok för superhjältar". Märkligt nog är inte boken registrerad i bibliotekets system, och bibliotekarien viskar till Lisa att det nog är så att handboken helt enkelt ska följa med Lisa hem och stanna där. Och i det ögonblicket börjar Lisas resa mot att bli superhjälten Röda masken!

Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!

-
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Handbok för superhjältar 1 - Handboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    -, 13 mars 2021

    Bra bok, jag skulle också vilja lära mig att flyga.

  2. mamma och son tycker...
    kicki (Norrköping), 14 maj 2019

    sonen är kritikern, tycker boken är ok. mamman säger helt fantastisk då den skapar fina samtal efter boken är läst/hörd tillsammans med sonen. super tack till författarna

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna