Paketlandet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (11.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Anna Ileby
ISBN
9789129713725

Paketlandet E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-10-19

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kabrak, plingeling, fjong! Så låter det när brevbäraren Petra Perssons cykel välter ner i diket, precis utanför skolgården. Det är egentligen inget ovanligt, det händer ganska ofta. Petra tycker nämligen inte om barn hon är livrädd för dem! Därför blundar hon när hon cyklar förbi just den här skolan. Det brukar sluta med att hon tappar balansen och sen får kräla runt i diket och samla ihop alla brev och paket innan hon kan cykla iväg igen.

Fast en dag händer något som är ovanligt. Petra missar att få med sig ett viktigt paket som hon tappar i diket utanför skolan, och Casper hittar det. Casper som går i tvåan och är just det, ett barn! Hur ska Petra få tillbaka sitt paket?

2017 debuterade skådespelerskan Cecilia Forss och illustratören Anna Ileby med boken Fislandet , som direkt hamnade på näthandelns topplistor. Nu är duon tillbaka med den fristående uppföljaren Paketlandet en lika varm och skruvad berättelse som lär få det mest läsovilliga barn att vilja sträckläsa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Forss

  • Fislandet

    Cecilia Forss

    Märta går i första klass och hon är väldigt intresserad av fisar. Ja, du läste rätt, av pruttar! Hur kan de låta så roligt? Varför är en fis tystare än en prutt? Och hur kommer det sig att vissa pruttar luktar så mycket medan andra inte luktar all...