Kampen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (380.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ättlingarna (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2019-04-26
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129713879
Kampen (ljudbok)

Kampen (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-26
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Syskonen Jenny, David och Wilma har precis fått veta att de tillhör det uråldriga folkslaget olus. Det är därför de ser, hör och känner saker som andra inte gör, och det är därför de kan hoppa längre och springa snabbare än alla andra. I många tusen år har olus levt sida vid sida med människorna och dolt sin rätta identitet, men nu är deras existens hotad och hemligheten på väg att avslöjas.

Samtidigt förvärras läget i världen. Vattenbristen är akut och konflikterna och oroligheterna tilltar. Syskonens mamma - som är klimatminister i regeringen - har bestämt sig för att kandidera till generalsekreterarposten i FN. Men vad kommer att hända om det avslöjas att hon faktiskt inte är människa?

I den högteknologiska framtiden står vattenfrågan fortfarande i centrum, och slitningarna inom gruppen olus blir allt tydligare. Vissa vill leva i harmoni med människorna och använda sina resurser för att rädda världen, medan andra vill stiga fram och ta kontrollen, förinta mänskligheten en gång för alla. Men de har inte räknat med människornas skräck och avsky för allt som är annorlunda

Kampen är fortsättningen på den hyllade Hotet och andra boken i Ättlingarna-trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kampen