Sömnsagor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sömnsagor (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
58
Utgivningsdatum
2019-08-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Illustratör/Fotograf
Laura Di Francesco
Dimensioner
260 x 200 x 10 mm
Vikt
413 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129716061
Sömnsagor (inbunden)

Sömnsagor

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-16
159
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sömnsagor Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad gör man när barnet inte kan somna? Jo, nu kan man ta hjälp av den här geniala, vackert illustrerade boken med handfasta råd till föräldrar plus suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden!

Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. Bokens första del består av tips och råd till föräldrarna liksom funderingar över hur man kan möta barnets frågor inför natten. I bokens andra del finns sömnsagorna, som riktar sig till barn mellan tre och sex år. De är upplagda på ett sätt som ska underlätta för barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt, och på så sätt lättare kunna somna. Boken innehåller fem sömnsagor: Sömnlandet, Sömntåget, Sagohavet, Två moln och en rymdraket och Godnatt alla djur på gården. Sist i boken finns också ett recept på hur du eller barnet kan skapa en egen sömnsaga!

Boken är genomillustrerad av en ny, spännande illustratör: Laura Di Francesco. Hennes färgskala är magisk och bilderna skapar en fantastisk nattstämning och fantasieggande sömnvärldar att stiga in i både för barnet och för den vuxne som läser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sömnsagor
 2. +
 3. Sov gott! : sömnsagor och tips för en god natt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sov gott! : sömnsagor och tips för en god natt av Helena Kubicek Boye (inbunden).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sömnsagor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra
  Kicki Agneta Inger Bergsten, 9 september 2019

  Läste den för mitt barnbarn som är 3 .
  Han satt lutad mot mig och blev tyngre och tyngre till slut somnade han .

 2. Bra barnsyn!

  Jag har tidigare varit lite skeptisk till sömnböcker för barn. Att läsa ska vara en härlig upplevelse av en välskriven bok - inte en upplevelse som är så tråkig och monoton att barnet somnar. Men efter att ha läst och prövat på "Sömnsagor" så måste jag erkänna att jag hade fel och var rätt fördomsfull.
  Jag tycker det är klokt som författare lyfte fram under en bokfrukost jag nyligen närvarande på, nämligen att man som förälder såklart kan fortsätta läsa de övriga böcker man redan läser m... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna