Grindelwalds brott (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Fantastiska vidunder (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-01-18
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Lena Fries-Gedin, Jessika Gedin
Originaltitel
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Medarbetare
MinaLima (form)
SAB
Hcg
ISBN
9789129716245
Grindelwalds brott (inbunden)

Grindelwalds brott

Inbunden Svenska, 2019-01-18
179
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 4.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Nu kommer fortsättningen på Fantastiska vidunder och var man hittar dem, filmen som hade premiär i november 2016, och som publicerades i bokform vid samma tid. Boken kom i svensk översättning i februari 2017.

I slutet av Fantastiska vidunder och var man hittar dem infångades den mörka trollkarlen Gellert Grindelwald i New York med hjälp av Newt Scamander. Men Grindelwald lyckas fly fångenskapen och samlar en stor skara anhängare som inte får veta sanningen om hans egentliga agenda: Att låta renblodiga trollkarlar styra över alla icke-magiska varelser.

I ett försök att stoppa Grindelwalds planer tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare Hogwartselev, Newt, som än en gång går med på att hjälpa till, ovetandes om vilka faror som väntar. Såväl kärlek som lojalitet testas, även hos trogna vänner och inom familjer, i en alltmer uppdelad trollkarlsvärld.

Det andra filmmanuset av J.K. Rowling, med fantastiska illustrationer av MinaLima, berättar om tidiga händelser som skapade trollkarlsvärlden, med överraskande blinkningar till Harry Potter-berättelserna, vilket kommer att glädja såväl bok- som filmfans.

Grindelwalds brott är en äventyrsspäckad historia som utspelar sig i Paris. Den är full av märkvärdiga karaktärer och magiska varelser. Filmen har världspremiär den 16 november 2018, och är den andra av fem planerade filmer om Newt Scamander och den magiska världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grindelwalds brott
  2. +
  3. Barden Beedles berättelser (ill)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barden Beedles berättelser (ill) av J K Rowling (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Grindelwalds brott