Sjörövarhöst (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (20.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skorstensbarnen (del 3)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2019-11-12
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Lina Bodén
ISBN
9789129716481
Sjörövarhöst (e-bok)

Sjörövarhöst (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-12

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Stella är uppvuxen på ett barnhem, men en jul rymde hon därifrån tillsammans med sina vänner. Nu bor hon och lillebror Issa med Miriam som har en Antikbutik i Gamla stan. Miriam som adopterade både Stella och Issa när de hade rymt från barnhemmet. Uppe på taken i stan finns också skorstensbarnen som har blivit Stellas allra bästa vänner.

En kväll hör Stella hur mamma Miriam köper en gammal sjömanskista av någon nere i antikbutiken. Fast Miriam inte säger något förstår Stella att det är en kista med ovanligt innehåll. När Stella smygtittar i den hittar hon både en märklig dagbok som tillhört en person vid namn Ensamseglaren och en kompassring som passar så perfekt på hennes finger att den inte går att ta av.
Men vem är Ensamseglaren och varför vill sjörövaren Benbow så hemskt gärna ha tag på hans dagbok och kompassringen på Stellas finger? Frågorna blir bara fler och fler och Stella måste ta hjälp av skorstensbarnen för att hitta svaren!

En spännande berättelse i samma anda som de tidigare böckerna om skorstensbarnen: Skorstensjul och Älvsommar.

Mårten Sandéns välskrivna äventyrsberättelse i kombination med Lina Bodéns magiska och stämningsfulla bilder gör Sjörövarhöst till den perfekta högläsningen för hela familjen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mårten Sandén