Viggo och mammalivet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (59.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Viggos värld (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Farzad Farzaneh
Utgivningsdatum
2019-07-01
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Johanna Magoria
ISBN
9789129716764

Viggo och mammalivet Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-07-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Äntligen har mamma jobbat klart i Danmark, och nu kommer hon hem till Sverige! Hon ska flytta in i en lägenhet alldeles intill Viggos skola, och Viggo och lillebror Nils ska bo hos henne varannan vecka och i huset hos pappa varannan vecka. Viggo är så otålig, han kan knappt vänta tills mamma flyttar hem. Det kommer att bli fantastiskt! Mamma är ju nästan aldrig trött och sur, sådär som pappa är ibland, och hon vill nästan alltid gå till simhallen och kolla film och köpa godis. Och dessutom är lägenheten de ska flytta in i säkert suuuuuperlyxig, med väggar av guld, flera stora teveapparater, bubbelpool i badrummet och en eller två hundvalpar!
Särskilt det där med hundvalparna är viktigt. Viggo och hans kompis Malte har nämligen en hemlig hundklubb, och när Malte får höra att Viggos mamma nästan har lovat honom en hund blir han eld och lågor.
Men hur är det egentligen med den där hunden? Och bubbelpoolen, och alla teveapparater? Kommer mammalivet verkligen att bli sådär fantastiskt som Viggo föreställt sig?

Viggo och mammalivet är en fristående, efterlängtad fortsättning på Viggo och rädslolistan. Lisa Bjärbo tar barnets känslor och rädslor på allvar, och både stora och små kan känna igen sig i den här fina vardagsskildringen. Johanna Magorias bilder är humoristiska och känsliga på ett enkelt och självklart vis.

Välkommen tillbaka till Viggos universum!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Bjärbo