Hemliga Myran (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Myran (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-03-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Emma Adbåge
ISBN
9789129717754
Hemliga Myran (e-bok)

Hemliga Myran E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-15

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den tredje och avslutande delen om Myran har Myran fått en lillasyster. "En liten, rosa, skallig främling. Hon skrikver och sover och bajsar och ibland vevar hon med armarna." Varannan vecka bor nu Myran med mamma, Jesper och lillasyster. Och varannan med pappa och katten Ludde.

Det blir skolavslutning och Myran får sommarlov. Han ska till en stuga på landet med mamma, Jesper och lillasyster. Och sen ska han till Italien med pappa. På landet träffar han en tjej som visar honom spännande saker. Hon har armen i gips och heter Gloria, säger hon i alla fall. Myran har det egentligen rätt härligt på landet, till och med Diego kommer och hälsar på. Men det är inte alldeles enkelt att plötsligt vara storebror och dela mammas uppmärksamhet med ett skrikande, bajsande litet knyte. Till slut blir det ändå bra. Lillasyster får äntligen ett namn, han får henne att skratta för första gången, och Myran och pappa tar tåget till Italien. Allt är helt okej.

De två första böckerna om Myran En Myras liv och Myran och gåtorna älskades av både läsare och kritiker, och sista delen gör ingen besviken. Små och stora funderingar blandas och Emma AdBåges illustrationer passar på pricken till den roliga men samtidigt allvarliga historien om Myran och hans familj och vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Gottfridsson

  • En Myras liv

    Linn Gottfridsson

    Det är långrast och Myran och Henny jobbar med sin nya snigelvärld bakom gympasalen. Arvid har varit där och spionerat och Felicia har gått förbi tre gånger. Tredje gången frågade hon kanske - Får jag vara med? I så fall hörde inte Myran. Om man i...

  • Myran och gåtorna

    Linn Gottfridsson

    Det är bra att ha en mamma som är kär för hon säger ja till nästan allt. I vanliga fall tycker Myran att mamma kan vara ganska petnoga. Allvarligt talat, suckar hon, fast det bara handlar om pluttgrejer. Nu verkar hon ha glömt hur man blir irriter...