Hemliga Myran (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-03-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Emma Adbåge
ISBN
9789129717754
Hemliga Myran (e-bok)

Hemliga Myran (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-15
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den tredje och avslutande delen om Myran har Myran fått en lillasyster. "En liten, rosa, skallig främling. Hon skrikver och sover och bajsar och ibland vevar hon med armarna." Varannan vecka bor nu Myran med mamma, Jesper och lillasyster. Och varannan med pappa och katten Ludde.

Det blir skolavslutning och Myran får sommarlov. Han ska till en stuga på landet med mamma, Jesper och lillasyster. Och sen ska han till Italien med pappa. På landet träffar han en tjej som visar honom spännande saker. Hon har armen i gips och heter Gloria, säger hon i alla fall. Myran har det egentligen rätt härligt på landet, till och med Diego kommer och hälsar på. Men det är inte alldeles enkelt att plötsligt vara storebror och dela mammas uppmärksamhet med ett skrikande, bajsande litet knyte. Till slut blir det ändå bra. Lillasyster får äntligen ett namn, han får henne att skratta för första gången, och Myran och pappa tar tåget till Italien. Allt är helt okej.

De två första böckerna om Myran En Myras liv och Myran och gåtorna älskades av både läsare och kritiker, och sista delen gör ingen besviken. Små och stora funderingar blandas och Emma AdBåges illustrationer passar på pricken till den roliga men samtidigt allvarliga historien om Myran och hans familj och vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Gottfridsson

Bloggat om Hemliga Myran