Bara den svagaste överlever (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (188.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Filix Wood (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129719246
Bara den svagaste överlever (ljudbok)

Bara den svagaste överlever (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-08
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
För 389 år sedan brakade en guldgruva sönder och samman. En expedition offrade sig för att skydda världen från ondskan som fanns där under.

Hemligheten har bevarats i nästan fyrahundra år då en ung kille vid namn Filix Wood vaknar upp i sin säng med en konstig känsla i just naveln. Det är som en osynlig, tunn tråd av längtan väcks. Den leder honom från stan, ut i skogen och vidare förbi den värld vi känner till. Han hamnar i en isolerad värld, en värld där alla lever i träden och viger sina liv åt att skydda oss från gruvans ondska som likt lava nu hotar att förgöra världen.

Men det är också en värld full av lögner, en värld där de unga drömmer om något annat istället för att offra sig för det goda. En värld där bara den starkaste sägs överleva. En värld där den svagaste kanske egentligen är den som är starkast, där ekorrar blir svartsjuka på sina ägare och gengångarna ständigt hotar bakom närmaste träd.

Filix Wood Bara den svagaste överlever är ett spännande och roligt äventyr, om att våga vara svag och om sökandet efter att bli någon, att hitta sin plats på jorden vare sig man söker och längtar efter det okända eller om man längtar bort från den hemliga värld bland träden man vuxit upp i.

Den första boken i en planerad trilogi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petrus Dahlin