Inte säker någonstans (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tommy & Flisen (del 13)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Anastasios Soulis
Utgivningsdatum
2019-06-21
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129719321
Inte säker någonstans (ljudbok)

Inte säker någonstans (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Agnes sitter i klassrummet och tittar på klockan. Det svider till i magen när hon upptäcker att det bara är fem minuter kvar tills det är rast. Den här rasten är en halvtimme lång, så hon kan inte gömma sig inne på toaletten hela tiden. Till slut kommer någon att banka på dörren och undra varför det är upptaget så länge. Hon tänker i alla fall börja med att låsa in sig på toaletten och hon måste skynda sig innan Ronny och Alex hinner se vart hon tar vägen.

Ronny och Alex går i samma skola som Tommy och Flisen. De är två obehagliga typer som sätter skräck i sina klasskompisar, och ingen av de vuxna verkar ens bry sig. Allra mest utsatt är Agnes, som de trakasserar varenda dag. Tommy och Flisen måste ingripa, men hur ska de ens få de vuxna i skolan att lyssna på dem? Allting ställs på sin spets den dagen då Agnes inte tänker ta mer skit.

I den trettonde Tommy & Flisen-boken är tempot högt och det är oavbrutet spännande. Lena Lilleste har samma driv och höga tempo som alltid, hon väjer aldrig för läskigheter. Inga Tommy & Flisen-fans blir besvikna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Lilleste