Månen, varelsen och jag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (102.2 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Victor Morell
Utgivningsdatum
2020-04-19
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Sofia Falkenhem
ISBN
9789129719420

Månen, varelsen och jag Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En gång sa mamma att det jämnar ut sig. Att hälften av gångerna säger folk som inte vet hon till mig och hälften av gångerna säger de han. Hon tror att det blir en blandning och liksom lagom i mitten. Men hon har fel. Hur kan det jämna ut sig? Om två saker är fel blir de ju inte rätt ihop.

Månne är så trött på att förklara. Det här att vara varken kille eller tjej, utan en hen. Hur svårt kan det vara? Inte ett dugg svårt! Därför ska hen börja youtuba. Hen ska bli världens yngsta youtuber ever! Om allt fantastiskt berättar Månne i sina klipp: om sina samtal med månen, om universums bästa bästisar Rut och Jörgen. Om the Pink_Rainbow_Girl som ska lära Månne allt hon kan om youtube, och att spela synt. Men också om alla jobbiga grejer som händer. Om stora barn på skolgården som aldrig slutar ställa dumma frågor, om riddardagar där man måste välja kö efter om man är pojke eller flicka, och om släktingar som kallar trans för trams. Allt det som till sist lockar ut en läskig varelse ur en tallrik potatismos. En slemmig typ med röda ögon som vägrar att försvinna. För det finns de som inte tror att hennar finns. Att Månne alltså inte finns på riktigt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Månen, varelsen och jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lärorik och bra
    -, 20 januari 2021

    Boken var bra och lärorik, spännande och rolig. Fick oss att prata här hemma. Lyssnade på den tillsammans med barnen 8 och 5 år.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ylva Karlsson