Gastar i Göteborg (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (12.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Legenden om Jack (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-09-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Anna Sandler
ISBN
9789129720488
Gastar i Göteborg (e-bok)

Gastar i Göteborg (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-20

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Livet kommer aldrig mer att bli sig likt för Jack. Han har nämligen fått en lillasyster! Jack är överlycklig, tänk att han för inte så länge sen bodde på ett barnhem och trodde att han var föräldralös, och nu har han en hel familj med både föräldrar, moster och en syster!
Lillasyster är såklart världens sötaste bebis, men snart upptäcker Jack att det är något konstigt med födelsemärket hon har på armen. Det ser precis ut som en sjua men nästa morgon när de vaknar ser det istället ut som en sexa! Kan det röra sig om svart magi? Det finns bara en sak att göra: hela familjen och vätten Rurik packar in sig i bilen och beger sig till Göteborg och spökhotellet Gasten på Liseberg. Där finns någon som kanske kan hjälpa dem ...

Gastar i Göteborg är första boken i en ny serie om Jack och hans värld: Legenden om Jack. Nu lämnar Jack och hans familj Stockholm och ger sig ut i landet, och allra först går färden till Göteborg.

Böckerna om Jack är perfekta att läsa själv lagom långa, högt tempo och cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska varelser och spännande miljöer!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Olczak