Valablod (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (148.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tidens väv (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2020-07-03
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129723137
Valablod (ljudbok)

Valablod Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-03

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag kommer åter och ledsagar dig hem. När stjärnorna tänds på himlen är det dags. Lita på mig, Jorun Tidfarare.

Jorun är kvar i vikingatiden, dit hon rest med hjälp av en magisk nyckel i sällskap av Kolvinge, mannen som kan förvandla sig till en korp. Hennes uppdrag var att föra tidsnyckeln till valan Disa, hennes egen förmoder. Men när det är dags att resa hem igen genom Tidens väv försvinner Disa med nyckeln, och utan hennes hjälp kan Jorun inte återvända. Oron sprider sig på Valagård. Det ryktas att Ragna, Disas onda tvillingsyster, vill komma över nyckeln och resa i tiden för sina egna syften.

När Jorun ser en varg med isblå blick skymta i skogen förstår hon att den är utsänd av Ragna. Jorun är i fara, och inte bara hon, utan även Disas lilla dotter.

Ska Jorun fly på nytt? Kolvinge försöker sätta henne i säkerhet, men tillsammans med trälpojken Aske fattar Jorun beslutet att ta upp kampen mot den onda valan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Valablod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 8 december 2020

    Jag som vuxen tycker den är jättespännande, har läst första boken, det är ett måste. Du får följa Jorun på ett nästan omöjligt uppdrag under vikingatiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna