Öka takten, Mozart! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (27.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tidens hjältar
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-05-25
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Kim W Andersson
ISBN
9789129723540

Öka takten, Mozart! E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-05-25

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Stella och Ravi är kompisar, och de har en hemlighet: De kan resa i tiden! Bakom skolan står deras tidsresemaskin, Tempo, som tar med dem på hemliga uppdrag. Tempo piper när det är dags för barnen att sticka iväg på en ny tidsresa, och det är bara Stella och Ravi som kan höra hans pip.

En dag i skolan piper Tempo värre än vanligt. Någon behöver hjälp och det är bråttom. Den här gången går tidsresan till 1791 där Stella och Ravi får träffa Mozart. Han har försovit sig och håller på att missa sin egen premiär! Vilken tur att tidshjältarna Stella och Ravi dyker upp och kan hjälpa honom!

Tidens hjältar är en lättläst serie av Sofi Hjort och Kim W Andersson med fokus på historia. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer! Tidens hjältar avslutas också med faktauppslag som berättar lite mer om den epok och person som Stella och Ravi rest till.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofi Hjort