Handbok för superhjältar. Utan hopp (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (18.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Handbok för superhjältar (del 6)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2021-02-19
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Agnes Våhlund
ISBN
9789129723816

Handbok för superhjältar. Utan hopp Ljudbok

(27 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-19

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Rädda människor kan bli farligare än det de är rädda för"

Rosenhill är i chock. Sju barn är försvunna och det finns inga spår efter dem. Alla är rädda, och folk blir mer och mer arga på både polisen och Röda masken. Varför gör de inget? Och vad är det för superhjälte som inte kan hitta barnen?

Samtidigt kämpar Lisa med att träna Nick, Robert och Max. Sedan hon visade Handboken för sina vänner har Robert och Max lärt sig jättemycket, men det blir hela tiden fel för Nick. Vad händer om han ger upp? Och vad händer med Lisa om hon varken hittar de försvunna barnen eller lyckas hålla ihop sitt superhjältegäng?

Första delen av Handbok för superhjältar kom 2017 och sedan dess har serien tagit Sverige med storm. Äventyren om Lisa skildrar en liten tjej som tar saken i egna händer. Handbok för superhjältar är fartfyllda, spännande och färgstarka äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok för superhjältar. Utan hopp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    -, 14 juli 2021

    Jag tyckte att boken var bra för att den var spännande och man ville lyssna/läsa nästa kapitel men den var lite för kort

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna