Sommarskuggan och kalasbuset (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sommarskuggan (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-12-18
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Johanna Arpiainen
ISBN
9789129725445
Sommarskuggan och kalasbuset (e-bok)

Sommarskuggan och kalasbuset (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-12-18
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sommarskuggan har under flera somrar lurat barn och vuxna i programmet Sommarlov. Den magiska dräkten är ständigt på jakt efter sin utvalda person, om den skulle hitta den så blir Skuggan fulländad! Det får bara inte hända, och det är därför skuggkistan ska låsas in en gång för alla.

Samtidigt sitter Lykke och Isak i staden med utsikt över Danmark. De har läst en ramsa för att locka fram Sommarskuggan. Tänk vad kul det skulle vara om superbusaren dök upp på Isaks kalas i leklandet! Det är åtminstone vad Lykke och Isak tror innan kalaset får besök av den magiska dräkten.

Sommarskuggan är en av SVT:s absolut populäraste karaktärer. Nu kommer äntligen böckerna om barn tv:s främste busare. Härliga, mysrysliga äventyr skrivna av Tina Mackic, som till vardags skriver tv-manus om - just det, Sommarskuggan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tina MacKic

  • Skuggpyssel i skuggornas värld

    Tina MacKic

    Sommarskuggan har under flera somrar busat med barn och vuxna i programmet Sommarlov. Den magiska dräkten är ständigt på jakt efter sin utvalda person, och om den skulle hitta den så blir Sommarskuggan fulländad! Men hur började allt? Var kom Somm...

  • Sommarskuggan och halloween-buset

    Tina MacKic

    Nu räcker det med bus och skuggslem, säger Angelika Prick högt för sig själv. Förste skuggjägare Angelika Prick är ute på ett viktigt uppdrag: hon ska gömma Sommarskuggans magiska dräkt. Just nu ligger den nedpackad i en tung träkista längst bak i...