När Mamma Mu mötte Kråkan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (44.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mamma Mu och Kråkan
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2020-10-01
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Sven Nordqvist
ISBN
9789129727906
När Mamma Mu mötte Kråkan (e-bok)

När Mamma Mu mötte Kråkan (e-bok)

(6 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det här är berättelsen om när Mamma Mu och Kråkan träffades för allra första gången. Det var en härlig försommardag, solen sken och bonden hade precis släppt ut korna ur lagårn. De hade stått inne hela vintern och nu rusade de ut i hagen. Mamma Mu tog ett jätteskutt och plötsligt snubblade hon över något gråsvart som låg i gräset, halvt gömt bakom en buske. En liten fågel?

Men det var inte vilken fågel som helst, det var självaste Kråkan! Var det kärlek vid första ögonkastet? Nja. Kråkan låg alldeles still och var deppig. Mamma Mu förstod ingenting: solen sken, det var äntligen sommar, och dagen därpå var det visst Kråkans födelsedag. Hur kan man då vara deprolerad ? Mamma Mu ville fira Kråkan, men fick inte komma på kråkkalaset. Hon ordnade istället ett eget litet kalas, med både tårta och överrakning åt sin nyfunne vän, och till slut gick han med på att bli firad av en ko.

Den här ljumma sommardagen är början på vänskapen mellan Sveriges mest älskade ko och självaste Kråkan. Resten är, som man brukar säga, historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jujja Wieslander