Ett rum till Lisen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2021-05-21
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Emma Adbåge
ISBN
9789129733693
Ett rum till Lisen (e-bok)

Ett rum till Lisen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-21

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är inte alltid så kul att bo långt ute på landet, i en pytteliten by där det bara finns tre hus. Särskilt inte när det är sommarlov och det regnar hela tiden så att man inte ens kan bada. Naima surar och har tråkigt. Men en dag förändras allt: Lisens familj flyttar in i huset intill och Naima och hon blir snabbt vänner.

Lisens föräldrar har lovat henne att hon ska få välja rum i nya huset, och det tar tid. Hur kan man till exempel vara säker på att sovrummet på övervåningen är bättre att bo i än hallen? Eller badrummet? Eller bastun, för den delen? Lisen och Naima bestämmer att de måste provsova i prick alla rum i hela huset, trots föräldrarnas protester. Men Naima tycker att det är underbart, hon vill aldrig att rummen ska ta slut. I alla fall inte förrän hon har vågat berätta för Lisen hur mycket hon tycker om henne ...

En varm och rolig berättelse om den första, stora kärleken. Texten är lyhörd och lågmäld och Emma Adbåges fina vardagsbilder passar på pricken. En berättelse som verkligen tar barnen på allvar, både i text och bild.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna