Lurad! : 59 roliga bus och pranks (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (29.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lurad!
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2021-10-01
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Sara Ljungdahl Holst
ISBN
9789129733754
Lurad! : 59 roliga bus och pranks (e-bok)

Lurad! : 59 roliga bus och pranks E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2021-10-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Finns det något roligare än att busa? Handen i ketchup, tandkrämsfyllda Oreos och ballonger i örngottet är bara några av de bus som intet ont anande familjemedlemmar kan råka ut för när ni har läst den här boken. Här kommer den ultimata busbibeln för alla barn som älskar att hitta på bus.
Boken innehåller 59 roliga bus i olika svårighetsgrader: allt från superenkla och medelsvåra till bus som kräver lite mer förberedelser, men där effekten blir desto större! Busa med föräldrar eller syskon, eller varför inte gå ihop med mamma och busa med mormor? Busa i köket, i badrummet, busa med tejp, med makaroner och annat smått och gott som finns hemma. Här finns något för alla, och när boken är slut kan vi lova att du har blivit ett riktigt busproffs!

Vivi Wallin är entreprenör och influencer och mamma till Knut - en av världens proffsigaste busmästare! Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår.

PS! Vivi och Knut hälsar att det är lag på att busen ska vara roliga för den som blir busad med - aldrig elaka såklart! Och det är förstås den som busar som får ta städningen efteråt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vivi Wallin