Vargar på T-centralen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (16.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jacks öde (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-10-07
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Anna Sandler
ISBN
9789129734706
Vargar på T-centralen (e-bok)

Vargar på T-centralen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-07
69

15% rabatt med kod BF22 i kassan

Gäller t.o.m. söndag 27/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Jack vaknar på morgonen tänker han att det här ska bli den bästa dagen någonsin! Det är nämligen dags för Tanto-cupen, en stor innebandyturnering med lag från hela Sverige, och Jack och hans kompisar har sett fram emot den i flera veckor. Men vi får inte glömma att Jack inte är någon vanlig 11-åring. När han ska äta frukost är plötsligt halva hans pekfinger borta?! Vad är det som händer? Håller han på att bli osynlig? Vilka magiska krafter ligger bakom detta? Det blir ingen innebandyturnering för Jack, i stället packar hela familjen ihop sig och ger sig ut till vikingaön Birka. Kanske kan de finna svaret på gåtan där?

Vargar på T-centralenär första delen i den nya serien Jacks öde. Det blir ett spännande och läskigt äventyr där hela familjen, tillsammans med den tjuriga vätten Rurik, får ge sig i kast med urgammal och livsfarlig magi från Vikingatiden!

Böckerna om Jack är perfekta att läsa själv med korta kapitel, högt tempo och cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare! Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska väsen och spännande miljöer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Olczak