Skurkskolan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (19.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skurkarnas skurk (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-08-05
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Kalle Landegren
ISBN
9789129737769

Skurkskolan E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-08-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är dags för det årliga inträdesprovet till Superhjälteskolan, och även om tolvåriga Stephanie tycker att superhjältar egentligen är ganska töntiga, är alternativet - den tråkiga kontors-tråk-skolan - ännu mindre lockande.

Men vad hon inte vet är att det finns en tredje möjlighet, Skurkskolan, som hon visar sig vara som klippt och skuren för.

På Skurkskolan lär man sig konsten att smyga, parkour för ondska och nunchucks för nybörjare. Där finns galna rektorn, Illavarslande Illvar, Bödeln och en minst sagt störande minirobot. Där finns också vännen Sven, som bär på ett otroligt mörker inom sig, tror han i alla fall, och stöddiga Waldemar som har något skumt i görningen.

Så står Skurk-vs-Hjälteturneringen för dörren och Stephanie tvingas möta sin ärkerival, superhjälteeleven Kajsa.

Efter att i tio års tid gjort succé med sina sketcher, webb- och ljudboksserier på såväl Youtube som SVT, debuterar nu humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) i bokform med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skurkskolan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bäst
    -legomanonyt, 3 januari 2023

    Bästa boken. Vill ha del två!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna