Deluxe (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Deluxe (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
428
Utgivningsdatum
2008-08-22
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel
The Luxe
Medarbetare
Ivarsson, Jenny (red.)
Dimensioner
210 x 136 x 30 mm
Vikt
560 g
SAB
uHce
ISBN
9789132153761

Deluxe

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2008-08-22

Slutsåld

Den här resan tillbaka till oskuldens tid - är allt annat än oskuldsfull ...
Manhattan 1899. I en värld av lyx och bedrägeri - lever några ungdomar farligt, skandalösa liv. Med sin fina familjs goda rykte att tänka på tvingas den unga, vackra och mycket omsvärmade _Elizabeth Holland att välja mellan sina familjeplikter eller den sanna kärleken. Den förbjudna kärleken. Men så händer det oförutsägbara; hennes hästekipage välter i en skarp kurva och Elizabeth - flickan vars lyxiga leverne livat upp stadens skvallersidor - kastas ur och drunknar i strömvirvlarna från Hudsonfloden. Hela New York sörjer hennes bortgång och rykten tar fart. Var det en vanlig olycka, eller fanns det de som hade allt att vinna på att Manhattans mest firade celebritet försvann ...?

Anna Godbersen är född i Berkeley, Kalifornien och utbildad vid Barnard College. Nu bor hon i Brooklyn med sin man, och jobbar för fullt med att skriva del två i Deluxe-serien. Besök Anna på www.theluxebooks.com.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Deluxe. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok för flickor
  bonadea, 1 maj 2014

  Har dubbla känslor för denna bok, egentligen är den löjlig roman , lyxig förpackning för att dölja ett billigt innehåll, men ändå så var jag fast i boken från sida ett och jag vill läsa fortsättning. Jag är inte stolt över att ha den i min bokhylla men jag vill inte göra mig av med den. Detta är en bok som tar fram en yngre flickaktig sida inom mig , den flickan som älskade rosa, glitter, Hello kitty flickan. Deluxe är lite som borta med vinden för yngre läsare, ett borta med vinden utan krig... Läs hela recensionen

 2. En dröm
  Looisa, 11 november 2008

  En bok som verkligen trappar upp mystiken och spänningen.
  I början känns den lite som många andra böcker men ju mer jag lärde känna karaktärerna fick boken nytt liv. Stämningen utvecklade sig som en dröm!
  Verkligen värd att läsa och en bok för oss som älskar historier i stil med Förnuft och känsla och Stolthet och fördom!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Deluxe