Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mercy Falls vargar (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2010-03-04
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Shiver
Medarbetare
Stengel, Christopher (form)
Dimensioner
210 x 140 x 24 mm
Vikt
440 g
SAB
uHc
ISBN
9789132157424
Frost (inbunden)

Frost

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden, Svenska, 2010-03-04
151
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Sedan öppnade jag ögonen och här fanns bara Grace och jag - ingenting annat någonstans, bara Grace och jag, hon som pressade ihop läpparna som för att behålla min kyss inom sig, och jag som höll ögonblicket i händerna som en skör liten fågel."

I flera år har Grace iakttagit vargarna i skogen bakom huset där hon bor. Speciellt en gulögd vargs närvaro får henne att rysa, en obehaglig känsla hon trots allt inte vill vara utan.
Samtidigt lever Sam två liv: På vintern i den frusna skogen tillsammans med de andra vargarna och hela tiden medveten om den orädda flickan som han obönhörligt dras till. Och under några få dyrbara sommarmånader som människa innan vintern och kylan tvingar honom att förvandlas igen.

En dag träffar Grace en pojke med gula ögon och som tar andan ur henne. Det bara måste vara hennes varg. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa annars riskerar han att förlora inte bara sig själv utan även Grace för alltid.

Frost är en otroligt sensuell och fängslande berättelse om omöjlig kärlek och kommer att älskas av alla som älskar Twilight-serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Frost. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Detta är första delen i en triologi om Grace och Sam....
  Hobbybibliotekarien, 13 december 2013

  Detta är första delen i en triologi om Grace och Sam. Varulvar är de bägge två, eller borde vara men Grace har aldrig förvandlats fast hon blivit biten och det gör det svårt. Sam gör kanske sin sista sommar människa och nu äntligen har de träffats och tillsammans försöker de att få Sam att stanna som människa. Hitta ett botemedel liksom. En fin "omöjlig" kärlekshistoria men som blir möjlig då Sam blir skjuten och måste få vård.
  Ju kallare vädret blir desto svårare är det att behålla den m... Läs hela recensionen

 2. Bra
  Angeli, 3 september 2010

  En av de bästa böcker jag någonsin läst.

 3. Bok man blir helt fäst vid!
  Nelly, 18 maj 2010

  Helt underbar fantasyberättelse som är riktigt beroendeframkallande!

  Jag läste den på engelska, och trots att jag inte förstod alla ord så kunde jag verkligen leva mig in i boken, och författaren skriver allt på ett otroligt bra sätt att man bara inte kan sluta läsa!

  Det enda jag fann negativt om boken var att jag tyckte att Grace och Sams förhållande "gick för fort fram", helt plötsligt kände dom varandra som om dom pratat med varandra i flera år. I och för sig hade de trä... Läs hela recensionen

 4. Super!
  BokmalenNr1, 3 april 2010

  Jag gillar denna boken skarpt! Några få kvällar låg jag som klistrad mot boken och läste. Den tog slut alldeles för fort! När man tänker efter är den ganska lik Twilight-serien; Grace och Sams omöjliga kärlek, Sam, den snygge, farliga killen som Grace blir förälskad i.
  De första 3-4 kapitlena är lite tråkiga, men när man kommit in i boken älskar man den!:)

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Frost

Bokvideo