Gummi-Tarzan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2013-08-08
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Caroline Bruce
Dimensioner
195 x 130 x 10 mm
Vikt
187 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132161063
Gummi-Tarzan (inbunden)

Gummi-Tarzan

(24 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-08-08
169
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Gummi-Tarzan heter egentligen Ivan Olsen. Han är inte stor snarare liten och tunn och inte speciellt snygg. Han är inte heller ett dugg stark och skulle aldrig kunna ge någon stryk. Istället får han själv en massa stryk. Ivans pappa drömmer om att ha en stark och modig son. Han försöker göra Ivan till en riktig Tarzan, fast misslyckas och ger honom namnet Gummi-Tarzan. Men så en dag stöter lille Ivan ihop med en alldeles verklig häxa, som vänder allt upp och ner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gummi-Tarzan
 2. +
 3. Kalle och chokladfabriken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kalle och chokladfabriken av Roald Dahl (inbunden).

Köp båda 2 för 281 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Gummi-Tarzan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kul men rå
  Fredrik, 3 november 2016

  Läste denna bok när jag var 9 år och tyckte den var jätterolig. Läste den nu igen för mina barn och både 7 och 5 åringen var väldigt roade.

  Gummi-Tarzan är en mobbad pojke och humorn är stundvis rå och kanske svår för de mindre att förstå. Därför stannade vi ibland upp i läsningen och pratade om mobbing och hur man skall vara en bra kompis och förälder.

 2. Roligaste barnbok jag läst
  Steve Tord Franzén, 10 juni 2015

  Jag läste originalutgåvan för mina barn och nu hoppas jag mina barnbarn tycker "Gummi-Tarzan" är lika rolig som vi tyckte då? Kan starkt rekommendera boken för barn från 6 - 7 års ålder, inte så pedagogiskt korrekt kanske men jätterolig.

 3. Rolig läsa själv bok
  Christina Johansson, 22 juli 2014

  Vår nio årige son har läst boken på sommarlovet och han har skrattat högt flera gånger. Helt klart uppskattad och läsvärd tyckte han.

 4. Sonen som är 8 år tycker att boken är ganska bra, den...
  jessica Leideborg, 21 januari 2014

  Sonen som är 8 år tycker att boken är ganska bra, den va inte spännande. Jag som föräldrar minns boken fr min barndom o tyckte då den va kul, nu upplevde jag den mest sorgligt att läsa om en oförstående pappa o den mobbing han får utstå

 5. Boken är bra och roligt skriven, men reflekterar inte...
  Jonas H, 5 november 2013

  Boken är bra och roligt skriven, men reflekterar inte direkt över mobbingen och att man på något sätt kan ändra sin livssituation. Så man får själv vara lite ifrågasättande och diskutera kring den om man läser den med någon yngre. Slutet lämnar dessutom en hel del att önska...

 6. Mkt bra, har letat efter den. Läste för min son, nu 40...
  IngaLena Lindström, 4 oktober 2013

  Mkt bra, har letat efter den. Läste för min son, nu 40 år och vi älskade den! Nu läser jag med hans son 7 år. Däremot så är den ju rätt läskig också, ren mobbing med vatten i brallorna och inlåsningar på toa. Den är högaktuell men eftersom den har humor som barnen förstår så rymmer den mkt!

 7. Min 14 åriga son tycker det är toppenrolig och vill...
  Susanne Marie Bergman, 13 september 2013

  Min 14 åriga son tycker det är toppenrolig och vill läsa den till och från. Det är roligt för han tycker inte om att läsa böcker annars. Boken är lättläst och humoristisk och kan intressera barn i rätt olika åldrar.

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Gummi-Tarzan