Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Millan (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2012-09-07
Förlag
Storytel Publishing
ISBN
9789132161797

Millan E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2012-09-07

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En dag ska jag rida lika bra som Marianne, nej, ännu bättre, bäst i världen. Och jag ska ta hand om hästar som ingen annan vill ha, missförstådda hästar som andra tycker är farliga och värdelösa. Jag ska ge dem en chans, visa världen vad de går för, slå alla med häpnad.

Millans högsta dröm är en egen häst och när hon jobbar i stallet efter skolan fantiserar hon om att det är hennes stall och hennes hästar. Hon fantiserar om ett vanligt liv i en vanlig familj. En familj som åker på utflykt ibland, äter middag tillsammans och som hon kan bjuda hem kompisar till. Millan drömmer om ett liv då hon inte behöver vara rädd att någon ska förstå hur hon och hennes lillebror egentligen har det hemma. Men kan drömmar någonsin bli verklighet?

Pia Hagmar bor i södra Dalsland tillsammans med sin man, den yngste av sina tre söner, två katter och en häst. Pia har skrivit mer än 35 hästböcker och med Millan inleder hon en ny serie hästböcker. Med stark närvaro och igenkänning får vi lära känna Millan och leva med i hennes liv. Både i bra och dåliga stunder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Hagmar