Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2018-05-20
Förlag
Storytel Publishing
ISBN
9789132162084
Millan 2 - Sveket (e-bok)

Millan 2 - Sveket (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-20
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Bilden av Glimra fladdrar förbi i min hjärna. Jag offrade henne för pappas skull, för att inte svika honom. Nu har han svikit mig och det känns så orättvist att jag inte vet hur jag ska kunna stå ut med det. Känslor är så svårt. Ibland, som nu, hatar jag pappa, hatar honom så att det bränner sönder mig inifrån. Och samtidigt älskar jag honom. Hur kan det vara så?

Millans högsta dröm är att få en egen häst. Och nu verkar den drömmen ha slagit in, fast inte riktigt på det sätt hon hoppats ? En kväll kom pappa hem med Zorro, en liten shetlandsponny. Pappa har ingen aning om att hans present mest orsakar problem. Visst tycker Millan om Zorro, men hon kan inte rida på honom. Så plötsligt får hon höra om en annan häst som behöver en ryttare, men i gengäld vill ägaren ha Zorro. Millan är säker på att pappa aldrig skulle förlåta henne om hon bytte ut Zorro. Så hur ska hon göra? Svika sin dröm eller svika sin familj?

Pia Hagmar bor i södra Dalsland tillsammans med sin familj, två katter och en häst. Hon har skrivit mer än 35 hästböcker. Sveket är andra delen i serien om Millan."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Millan 2 - Sveket