Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-04-28
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132164712
Hälsningar från havets botten (e-bok)

Hälsningar från havets botten E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-28

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Och så plötsligt, nästan helt utan förvarning, lägger hon en hand runt min nacke och pressar sina läppar mot mina. Mitt hjärta slår ursinnigt när vi kysser varandra. Fan vad vi kysser varandra.

Det är första dagen på gymnasiet och när Fille får se Hanna är det som om tiden stannar. Det är ju hon! Som stal hans hjärta och tog det med sig när hon flyttade från staden i fjärde klass. Som alltid var smutsig och hade trasiga kläder men de mest fantastiska ögon han någonsin sett. Nu är hon tillbaka och Fille faller handlöst, igen. Det blir början på en trevande men fantastisk kärlekshistoria som bultar av hjärta, sorg och hudlöshet.

Och samtidigt pågår det vanliga livet - med frånvarande föräldrar, sena festkvällar, promenader i duggregn, mer eller mindre genomtänkta hångel, svettiga replokaler och kompisar i trubbel.

"Det är hoppfullt mitt i det sorgliga och det är positivt att det pratas öppet om känslor. Allt är skildrat med mycket värme, humor och stor insikt. Som ung läsare bör man känna igen sig i både det svåra och i det dråpligt roliga."
BTJ-häftet nr 12, 2015. Lektör Berith Svensson

"Debutanten Christina Lindström beskriver sällsynt träffsäkert och tar ungas känslor på stort allvar. Dialogen är kraftfull, handlingen flyter fram och lämnar inte läsaren någon ro - man bara måste läsa vidare, få vara mer med Hanna och Fille, få veta hur det går. Helt enkelt en otroligt bra bok! B Wahlströms har definitivt hittat en ny storförfattare för ungdomar. En blivande klassiker!"
Barnens Bokklubb

"Hälsningar från havets botten är Christina Lindströms debut och en synnerligen välskriven sådan ... relationen mellan Fille och Hanna är skildrad med fingertoppskänsla och inlevelse ... Romanen är bara strax över 200 sidor lång men innehåller inte en enda död sekund."Hallandsposten om Hälsningar från havets botten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hälsningar från havets botten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiska lässtunder med denna bok

    AC;
    Hälsningar från havets botten, vart ska jag börja? Det är en mycket trevlig, träffande och välskriven bok som dessutom bjuder på lite "kuligheter" och mycket vardag. Olikheter som kan passa så bra ihop, sorg, osäkerhet och vänskap. Kärlek, massor av kärlek och mer vänskap.

    Christina Lindström jag vill ha en uppföljare och jag tror att du förstår varför.

    Har du inte läst läs! Hos mig både rann tårarna, minnen kom till ytan som jag glömt bort och jag satt och log som ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christina Lindström