Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-05-05
Upplaga
1
Förlag
B. Wahlströms Bokförlag
Översättare
Ylva Kempe
ISBN
9789132166228
Korpringarna 3 - Kraften (e-bok)

Korpringarna 3 - Kraften (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-05
110
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Spektakulär avslutning på kritikerrosad trilogi!

Alla i Ginnungad visste vem hon var, eftersom hon till synes var själva symbolen för allt de hatade. Hon var Dreyris stora hopp. Beviset på att de alltid skulle styra enväldigt.

Dreysil, det första landet, är en kall värld där svaghet föraktas. Det är också en del av Hirkas arv, hennes fars hemland, dit hon har återvänt för att rädda Ymslanden och Rime. Men de likföddas törst efter Kraften är enorm och Hirka inser att krigen som hon vill stoppa är oundvikliga.

Kraften är tredje och avslutande delen i serien Korpringarna, en storslagen fantasyberättelse om makt, hat, högmod - och brinnande kärlek.

"Jag har sällan blivit så imponerad som jag är av hennes driv i berättandet, hennes gestaltningsförmåga och visuella kvaliteter. Vi ser nu en stjärna födas på fantasyhimlen ... en som säkerligen kommer lysa internationellt."
Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pettersen Siri

  • Korpringarna 2 - Röta

    Pettersen Siri

    Hon hade lämnat Rime. Han hade kysst henne och hon hade hejdat honom. Utan anledning. Hon var inte rötan. Hade aldrig varit det. Och nu var det för sent. Hirka den svanslösa är inte längre kvar i Ymslanden, istället är hon fast i en värld som är d...

  • Korpringarna 1 - Odinsbarn

    Pettersen Siri

    Tänk dig att du saknar något som alla andra har. Något som visar att du hör hemma i den här världen. Något som är så viktigt, att utan det är du ingenting. En pest. En myt. En människa. En man från norr sticker kniven i ett spädbarn, för att dölja...

Bloggat om Korpringarna 3 - Kraften