Tvillingarna Tapper. Nu är det krig! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Tvillingarna Tapper (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2015-04-28
Upplaga
1
Förlag
Storytel Publishing
Översättare
Caroline Bruce
ISBN
9789132166693
Tvillingarna Tapper. Nu är det krig! (e-bok)

Tvillingarna Tapper. Nu är det krig! (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2015-04-28
95
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Glöm alla småbråk du har haft - nu är det krig!

Tvillingarna Claudia och Reese kommer inte överens. Faktum är att de bråkar mest hela tiden, det tillhör vardagen och är egentligen inte speciellt allvarligt. Men när Reese anklagar Claudia för att ha pruttat i matsalen - inför hela skolan! - får Claudia nog. Hon deklarerar krig mot Reese och den här gången är det allvar. Reeses fasansfulla handling måste hämnas och sedan måste han i sin tur ge igen på Claudia, som i sin tur måste hämnas på Reese ... Kriget involverar en död fisk som göms i en ryggsäck, en hemlig (och mycket pinsam) video som läggs ut på internet, en ofrivillig tuppkam och mycket, mycket mer.

Nu är det krig! är den första boken i serien om tvillingarna Tapper. Den är smart, rolig och har hög igenkänningsfaktor. Dessutom innehåller boken massor av bilder, illustrationer, sms och mail - något som ger en läsupplevelsen utöver det vanliga.

"Detta är en rolig och lite klurig berättelse om det "meningsfulla" i att söka hämnd, vare sig det är i verkliga eller i det virtuella livet. Berättelsen är lättläst, utan att vara direkt enkel. Många bilder och handskrivna kommentarer i marginalen ger boken flyt. Chatt och sms-dialoger höjer tempot. Nu är det krig är insiktsfullt framförd och kryddad med massor av humor. En söt och charmfull historia."
BTJ-häftet nr 12, 2015. Lektör Staffan Engstrand

"Berättelsen är lättläst, utan att vara direkt enkel. Många bilder och handskrivna kommentarer i marginalen ger fint flyt. Chatt och sms-dialoger höjer tempot. Berättelsen är insiktsfull, kryddad med massor av humor. En söt och charmfull historia." VLT om Tvillingarna Tapper 1 - Nu är det krig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tvillingarna Tapper. Nu är det krig!