Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2018-05-29
Förlag
Storytel Publishing
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789132166969
Jag och Earl och tjejen som dör (e-bok)

Jag och Earl och tjejen som dör (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-29
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ända fram tills nu har Greg lyckats hålla sig helt osynlig i skolan. Han smälter in, har inga fiender men är inte heller en del av någon gemenskap. Greg har bara en kompis, Earl, och tillsammans tillbringar de sin tid med att (när de inte spelar dataspel eller undviker Earls vidriga brorsor i största allmänhet) spela in filmer. De gör sina egna versioner av Coppolas och Herzogs klassiker. Greg är faktiskt sjukt j@*£a nöjd med filmerna, men grejen är att de inte spelar in dem för att någon ska kolla. Tills de möter Rachel.

Rachel har leukemi, och Gregs morsa har fått en idiot-idé på hjärnan ? att Greg ska försöka bli hennes kompis. Och trots att han VET att det är just en idiot-idé, trots att det känns otroligt besvärligt, så gör han det. Blir hennes kompis. Men när Rachel bestämmer sig för att sluta med sin behandling, så måste både Greg och Earl våga slänga av sig osynlighetsmantlarna.

Bli obekväma. Ta ställning. En dråplig, rolig och brutalt ärlig skildring om döden, livet och gymnasiet av en måttlöst begåvad, debuterande författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jag och Earl och tjejen som dör