Vego hela dagen!!! (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (17.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2016-12-16
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132167232
Vego hela dagen!!! (e-bok)

Vego hela dagen!!! E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2016-12-16
95
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Intresset för att äta vegetariskt växer, men det saknas gröna kokböcker för yngre. Därför samlar Mattias Kristiansson här cirka 50 lättlagade vegofavoriter. Från uppiggande frukostar och välbehövliga mellanmål till mumsiga vardagsrätter och spännande bjudmat. Vad sägs om bananaramasmoothie till frukost, toksnabb kikärtswrap till mellanmål och belugabolognese till middag? Med en personlig ton och mycket humor visar Mattias Kristiansson vägen i det vegetariska köket, så att även nybörjaren kan känna sig hemma.

Recepten i Vego hela dagen gör att man vill äta "Vego hela veckan" bara för att det är supergott, ser så läckert ut, maten smakar gott, har vackra färger och är inspirerande!
Tidningen Kulturen

När vetoentreprenören Mattias Kristiansson gör en bok riktad till unga matlagare i åldern 912 år blir det sprudlande, färgglatt och kul!
Matmagasinet

Detsamma gäller för Mattias Kristianssons Vego hela dagen!!! som riktar sig till unga kockar och därför är föredömligt enkel. De två sista sätter fingret på något viktigt i sammanhanget. Att bli vegetarian är inte särskilt svårt i teorin. Det är egentligen bara att sluta äta kött och äta något annat i stället.
Uppsala Nya Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mattias Kristiansson