Hög press (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (114.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tom (del 1)
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Björn Pedersen
Utgivningsdatum
2016-10-10
Förlag
Storytel Publishing
ISBN
9789132168086
Hög press (ljudbok)

Hög press (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-10-10
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tom är fjorton år, halvitalienare och hans största intresse är fotboll. Han spelar med Enskede IK men tillbringar mest tid på bänken. Han är helt enkelt inte tillräckligt bra. Det vill säga - han är bra på att prata och tänka fotboll, men inte lika bra på att faktiskt spela. Och hans behov av att alltid säga vad han tycker uppskattas inte av tränaren. Samtidigt som allt skiter sig med fotbollslaget flyttar en italiensk familj till Toms kvarter. Dottern Giulietta är grym på fotboll och hennes pappa visar sig vara en riktig fotbollstränare från italienska ligan. Plötsligt får Tom användning för alla timmar han har lagt på att spela FIFA ...

Hög press är första delen i en ny, unik fotbollsserie om att hitta sin position både på och utanför planen. Följ med från början på Toms resa från misslyckad yttermittfältare till seriös fotbollstränare. Alla som kan något om fotboll vet att tränaryrket är hårt, tufft och att de ständigt är under hög press.

"... sammantaget är Hög press den bästa skönlitterära ungdomsboken om fotboll på länge - realistisk, välskriven och engagerande blir den en härlig läsupplevelse!"
BTJ, Staffan Wennerlund, 15107581.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hög press