Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bennys hemliga rapporter (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2016-06-01
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Danneker Engström, Cecilia (form)
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
290 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132168727
Bennys hemliga rapporter (inbunden)

Bennys hemliga rapporter

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-06-01
127
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vinnare av Barnradions bokpris 2016!

Hur får man ihop en halv miljon kronor på ett enda sommarlov??!! Hyra ut farmor? Palla äpplen? Ordna en stor combat på ängen? Vi stod inför ett gigantiskt problem. Vi måste få ihop en halv miljon kronor annars skulle vår bästa vän försvinna! En halv mille på ett sommarlov? Det är ju omöjligt! Men vi satte igång i alla fall. Det handlar om att inte ge upp trots att precis allt går fel. Om att lyckas bli kompisar igen efter värsta bråket. Och så om kärlek förstås. Fast det är typ hemligt.

Elvaåriga Benny Fagerström, känd från Koden är knäckt, är tillbaka med en ny superhemlig bok. Alltså: visa den inte för dina föräldrar! Innehåller känslig information, bland annat hur du smiter hemifrån mitt i natten och vad en Frihetszon är för nåt.

"Miljön är sommarlovslik med björkskog, solsken och badbrygga. Boken andas stor optimism och tro på barns förmåga att klara av saker. Med Bennys ord: Det finns inga omöjliga uppdrag. Inga omöjliga föräldrar. Tempot är högt och språket modernt utan att vara utslätat. Bennys hemliga rapporter kan ses som en modern variant av klassiska äventyrsberättelser. "
BTJ, BTJ-häftet nr 12, 2016. Lektör Agneta Eriksson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bennys hemliga rapporter
  2. +
  3. Koden är knäckt : retorik och kommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden är knäckt : retorik och kommunikation av Per Lange, Johan Bergström (inbunden).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bennys hemliga rapporter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rolig bok i högt tempo
    Villivonkansbooks, 7 januari 2019

    Bennys hemliga rapporter är del ett i serien om elvaåriga Benny. Det är en bok i högt tempo där äventyren rusar förbi. Benny och hans kompisar har hur många idéer som helst för att dra in en halv miljon kronor och rädda Valentina med familj kvar i Sverige. Det ena knasiga upptåget efter det andra, alla mer eller mindre lyckade, avlöser varandra. Kommer de lyckas när tiden är knapp? Språket är rappt och direkt. Boken är rolig och det är ett nöje att läsa den även för en vuxen. Är man runt tio ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna