Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2017-05-02
Upplaga
1
Förlag
B. Wahlströms Bokförlag
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789132168833
The Selection 1 - Ceremonin (e-bok)

The Selection 1 - Ceremonin (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ceremonin är första boken av fem i Kiera Cass enormt populära fantasyserie. Hungerspelen möter The Bachelor i denna internationella bästsäljare.

Om du fick en chans att vinna både kärlek och ett bättre liv, skulle du ta den, även om det innebar att du var tvungen att ompröva allting du tidigare trott på?

För trettiofem tjejer är The Selection deras livs chans, en möjlighet att fly det liv och den kast de är födda i och istället leva i lyx och rikedom. De ska få bo i det kungliga slottet, tävla om att vinna prins Maxons hjärta och om att bli Illéas nästa drottning.

America Singer har aldrig drömt om den typen av liv och hon vill absolut inte vara en del av en kungafamilj som förtrycker sina undersåtar. Men kanske är saker inte riktigt vad de ser ut att vara kanske har America och prins Maxon mer gemensamt än vad hon vågat drömma om?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cass Kiera

  • The Selection 3 - Den utvalda

    Cass Kiera

    Den utvalda är tredje boken av fem i Kiera Cass enormt populära serie. Hungerspelen möter The Bachelor i denna internationella bästsäljare. America hade aldrig kunnat föreställa sig att det gick att finna äkta kärlek i en tävling som Urvalet. Men ...