Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
435
Utgivningsdatum
2016-09-01
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Lina Erkelius
Originaltitel
One
Medarbetare
Danneker Engström, Cecilia (form)
Dimensioner
211 x 142 x 30 mm
Vikt
539 g
SAB
uHce
ISBN
9789132169793

Vi är en

Inbunden,  Svenska, 2016-09-01

Slutsåld

Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart - den stora kärleken. Men så tvingas Grace erkänna att hon inte mår bra och plötsligt står tvillingarna inför ett omöjligt val.

Vi är en är en berättelse om identitet och systerskap, framförd i en unik berättarstil som gjort Sarah Crossan uppmärksammad världen över.

SARAH CROSSAN har varit verksam som lärare i engelska och drama vid Cambridge University men skriver numera böcker på heltid. Hennes böcker Apple and Rain och The Weight of Water har båda nominerats till The Carneige Medal, och Vi är en (One) nominerades till The Irish Book Awards. Sarah Crossan kommer från Irland och bor för närvarande i England.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Crossan