Fara på taket, Lotta! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lotta (del 5)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-05-19
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
Dimensioner
168 x 107 x 10 mm
Vikt
14 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132172915
Fara på taket, Lotta! (häftad)

Fara på taket, Lotta!

Häftad Svenska, 2018-05-19
159
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Lottas klass och några andra klasser ska ha friluftslov. De ska åka ut till Vikarnäs och titta på ett tegelbruk och ett gammalt kloster.

Efter denna resa börjar ett rafflande mysterium. Den ena konstiga saken efter den andra inträffar och plötsligt verkar Lottas bag vara ett hett villebråd. Men varför? Vad är det i bagen som är så viktigt? Lotta lever farligt och blir bland annat ombedd av konstig röst i telefonen att komma ut till den ödsliga Borgarparken. Som tur är tar hon med sig Giggi och sina syskon, och inget händer just då. När det äntligen går upp för Lotta och Giggi vad som har hänt, blir förstås Lotta alldeles hispig.

Därhemma satt mamma, pappa, faster Truddan och farbror Jesper och drack kaffe i lugn och ro. Jag stormade in med Giggi i hälarna och skrek: - Pappa, jag är inblandad! - O, Gud! utropade stackars mamma och välte sin kaffekopp.

B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fara på taket, Lotta!
  2. +
  3. Skärp dig, Lotta!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärp dig, Lotta! av Merri Vik (häftad).

Köp båda 2 för 309 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fara på taket, Lotta!