Jennas andra (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för utvalda (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-07-27
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Sandra Wagner
ISBN
9789132187087
Jennas andra (e-bok)

Jennas andra (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-07-27
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar? En idiot i din klass som gör allt för att förstöra ditt liv? Då är du en av de utvalda som får läsa tolvåriga Jennas dagbok.

Jenna börjar hoppas att den här julen kommer bli fin ändå, och hennes mamma vill att den ska bli perfekt! Men om man sviker sin familj hela tiden, hur kan något någonsin bli perfekt? Jenna pendlar mellan att dyrka och hata sin mamma, julen blir mest en katastrof och dessutom märker Jenna att hennes mamma och Vanessas pappa har lite för roligt tillsammans ...

När tonårsångesten svider som värst, så är Jenna antihjälten du kommer att älska - med dräpande kommentarer, skarp humor och livsviktiga insikter. Bland dagboksböckerna på marknaden står Pernilla Geséns serie ut - balansen mellan smärta och skratt är mästerligt skildrad.

Mammasmärtan är stark. Den genomsyrar hela boken som samtidigt berättar om styrkan i kompisskapet mellan Jenna och hennes tre bästisar Och jag vill gärna höra hennes egensinniga röst igen.

Göteborgs-Posten om Jennas första

Grymt stark, gripande & fantastisk!
Jenniesboklista
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Gesén