Den rutiga zebran (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (60.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dalslandsdeckarna (del 18)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Anders Blentare
Utgivningsdatum
2019-03-29
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132201561

Den rutiga zebran Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-03-29

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett cirkussällskap kommer till Frändefors, tanken är att de ska slå läger där och vila ut i några veckor. Myggan visar sig vara barndomskompis med Dina, en flicka på cirkusen, så det blir ett glatt återseende. Och Henke upptäcker att det är någonting alldeles speciellt med Dina. Men det är inte alla som gillar att det kommer främlingar till orten, och snart börjar det hända otrevliga saker.

Pia Hagmars serie om gänget från Dalsland som löser brott, har lästs och älskats i femton år. Dalslandsdeckarna består av tre bröder, Leo, Aron och Henke, och deras kompis Myggan samt hunden Rambo. Gång på gång hamnar de fem karaktärerna mitt i nya, riktigt farliga brottsfall. Knarkgömmor, rånare, hästtjuvar, barnkidnappare ...

Pia Hagmar kommer ursprungligen från Göteborg där hon föddes 1961. Genom åren har Pia haft massor med olika sorts jobb: trädplanterare, hästskötare, museiguide och lärarvikare till exempel, men mest uppskattade hon journalistyrket - innan hon blev författare på heltid. Idag bor Pia i ett stort hus på landet, en bit väster om den stora sjön Vättern i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Hagmar