Ett spöke på lägret (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (38.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Iskompisar (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Nadja Mirmiran
Utgivningsdatum
2018-10-09
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132208119
Ett spöke på lägret (ljudbok)

Ett spöke på lägret Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-10-09

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag tränar konståkning nu, inte hockey. Jag älskar konståkningen och har velat göra det hela tiden. Jag tycker att föräldrar ska stötta sina barn, vad de än vill syssla med." Sasha, 10 år.

Sasha har hoppat av hockeyn och börjat träna konståkning tillsammans med Jasmine, Vendela och Saga, som är bästisar både på och utanför isen. Alla fyra älskar varje minut av träningarna.
Det är sista veckan på sommarlovet och dags för konståkningsläger! Barnen ska bo i ett hus intill en kyrka som det sägs spöka i. Det skrämmer upp dem ordentligt, och de får svårt att sova. Det blir inte bättre av att saker till synes helt oförklarligt byter plats på nätterna, handdukar och kläder flyttas på. Om de ska våga stanna kvar på lägret, måste de hitta sanningen bakom mysteriet med spöklegenden.
Iskompisar är en ny lättläst och härlig serie om vänskap, om att stötta varandra och om att stå upp emot vuxenvärlden som inte alltid lyssnar eller har tid att bry sig. Det är också en berättelse om att lösa ett mysterium och inte ge upp - på flera sätt. I den här boken är det Sasha som berättar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Skugge