Avgrunden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Avgrunden (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2019-04-05
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Sabina Söderlund
ISBN
9789132210099
Avgrunden (e-bok)

Avgrunden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Avgrunden (första delen av två) är en spännande, övernaturlig och mörk berättelse för Stranger Things-fansen och alla andra.

Vi får följa fyra tolvåringar som av en slump hamnar mitt i lockande men farlig lek med det övernaturliga. I den täta dimman är havsviken nedanför den branta klippan svår att upptäcka och där faller Nico ner. När de andra till slut hittar honom, upptäcker de samtidigt något annat. En avgrund. När Emma låter sin hand klyva ytan på den tjocka, svarta vätskan, sväljer avgrunden hela henne. Väl uppe igen berättar hon vad hon sett, och ser gestalter hämtade från hennes barndoms minnen. Det visar sig vara hysteriskt roligt att trolla fram skepnader och syner som alla försvinner efter en stund. Men för varje gång verkar det som om varelserna som följer med upp blir större, farligare, otäckare. Och de stannar kvar allt längre, följer med upp på land, bland husen, in i barnens rum.

De har väckt något uråldrigt till liv, något som känner till barnens önskningar och drömmar, men även deras hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna