Ett oslagbart gäng (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Iskompisar (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-02-08
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Sandra Wagner
ISBN
9789132210228

Ett oslagbart gäng E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-02-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Skolterminen börjar motigt för tioåriga Vendela. Inte nog med att hockeyspelarna fått alla träningstider i ishallen, vilket gör att konståkarna måste börja träna i grannkommunen, Vendela måste dessutom ofta passa sina småsyskon för att hennes mamma behöver vila. Till slut läggs mamma in på sjukhus. Då finns Saga och Sasha, Vendelas bästa vänner, där för henne. Men de tre saknar Jasmine. Varför svarar hon varken på Snap eller sms? Beror det på att Jasmine har bytt träningsgrupp, och inte längre har tid för sitt gamla kompisgäng längre? Var världens bästa iskompisar inte värt något alls för Jasmine?
Konståkarna måste nu åka jättelångt för att få träna, trots att det är fruktansvärt orättvist. Iskompisarna tänker inte bara acceptera den orättvisan!

Iskompisar är en lättläst och härlig serie om vänskap, om att stötta varandra och om att stå upp emot vuxenvärlden som inte alltid lyssnar eller har tid att bry sig. Den tredje delen handlar om att hålla ihop, och kämpa för rätten att få träna sporten man älskar i sin egen hall. I den här boken är det Vendela som berättar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »