Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (16.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-10-26
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Jan Jäger
ISBN
9789132210693
Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (e-bok)

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-26
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett magiskt äventyr i DjurriketMusse & Helium är två små möss som bor hemma hos Camilla. Hur de kom dit är det ingen som vet, men konstigt nog kan mössen prata och Camilla förstår dem. En dag hittar mössen ett hål i väggen som leder till en annan värld, Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket, men har skickats därifrån eftersom onda duvjägare vill ta dem till fånga för att på så sätt komma över rikets största skatt, Guldosten. Musses och Heliums föräldrar, kungen och drottningen, är mystiskt försvunna, men det finns andra varelser som skyddar och hjälper dem. Varulven Tata, Tant Gamelina och grislejonet Charlie är bara några av alla mössens fantastiska vänner i Djurriket. Nu måste Musse och Helium finna Guldosten innan duvjägarna fångar dem Camilla Brinck har skapat en modern Vilse i Pannkakan. En helt unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Musse & Helium producerades ursprungligen som en ljudsaga, där Camilla själv gör alla röster. För att transkribera sagan till tryckt text har Camilla tagit hjälp av Maria Isacsson, som skrivit om historien med perfekt tonträff. Nominerad till Årets ljudbok för barn 2017!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk bok för hela familjen
  Ursula G, 3 juli 2020

  Vi har hela familjen fångats av den här bokserien. Den är rolig och spännande även för oss vuxna. Vi har haft många underbara högläsningsstunder tillsammans. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg!

 2. Fantastisk för hela familjen
  Nina Karlsson, 20 maj 2020

  Hela vår familj har dragits in i denna magiska världen. Vi älskar den roliga och humoristiska tonen och spänning i boken vi har redan beställt bok 2.

 3. Risigt och fattigt språk med ryckig handling
  M, 16 oktober 2019

  Det känns inte riktigt som att boken hänger ihop språkmässigt. Det kändes nästan lite pinsamt att läsa den för dottern. Illustrationerna är dock bra.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Brinck