Bästa vänner (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svante (del 5)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Pia Hagmar
Utgivningsdatum
2019-06-07
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Johanna Kristiansson
ISBN
9789132210945

Bästa vänner Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-06-07

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Hästarna i stallet tycker att jag skryter när jag berättar mina historier. Men är man bäst så är man. Inte ska jag väl behöva ljuga bara för att de inte ska bli avundsjuka, eller hur? Stallkatten Stella gillar i alla fall mina historier. Stella gillar mig. Vi två är bästa vänner."

Men plötsligt händer det otänkbara Svantes bästa vän Stella struntar i Svante och väljer i stället att leka med hunden Bazzen. Stella som inte ens gillar hundar. Nu ligger hon och spinner på Bazzens rygg i stället för på Svantes som hon brukar. Svante får inte ens vara med och leka. Allt är som en hemsk mardröm. Vad kan man göra när ens bästa vän sviker?

Svante bestämmer sig för att berätta en av sina fantastiska historier för Bazzen och Stella. Historien om när Svante var ett litet föl och hans kompis försvann. Men det är också en historia om att bli sviken av sin allra bästa vän.
Har Svante rätt kan en historia hjälpa Stella att förstå hur det känns att bli sviken? Kommer Svante och Stella att bli vänner igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Hagmar