Kaos och katastrofer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (50.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Junos vlogg (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Sofia Rönnegård
Utgivningsdatum
2019-08-30
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132210952

Kaos och katastrofer Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-08-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Juno går i skolans stökigaste klass, 7A. Hon är den enda som gör som lärarna säger, och håller sig mest för sig själv.
Tillsammans med sin kompis Fairy har Juno en Youtube-vlogg, men ingen annan vet om den. En dag råkar Juno lägga ut fel video, där hon dissar klassens tuffa tjejgäng. Videon var verkligen inte menad för andra att se, men snart har verkligen alla sett den. Allt blir extra jobbigt eftersom hon inte ens känner någon i klassen och är lite rädd för sina klasskamrater.
Juno beslutar sig för att be en schysst lärare om hjälp och tillsammans med Fairy startar hon skam-vloggen där folk kan få prata om när de gjort bort sig och om sina misstag.
En rolig, tänkvärd och inspirerande berättelse med perfekt gehör för ungas digitala liv. Sociala medier kan få misstag att förvärras, men kan också vara en superkraft när man vill hjälpa varandra. Juno är en underbar hjältinna, hon hatar folksamlingar men älskar livet på nätet, att vlogga känns därför naturligt, men visar sig inte vara fullt så enkelt som hon tror.
Boken innehåller också tips på hur man kan starta sin egen vlogg med tips och råd om vad man ska tänka på när man har en Youtube-kanal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Skugge