Den flygande ninjan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (21.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ninja Kid (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-03-06
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Sabina Söderlund
Illustratör/Fotograf
Jeremy Ley
ISBN
9789132211645

Den flygande ninjan E-bok

av Anh Do
(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2020-03-06

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På sin tioårsdag upptäckte Nelson att han är en ninja. Så knäppt, han är ju varken cool eller modig. Tvärtom är han oftast nervös. Men faktum är att allt hänger på honom när kaoset hotar.
Varenda elektrisk maskin i stan smittas plötsligt med ett virus som gör dem okontrollerbara! Det sätter i sin tur igång en kedja av skrämmande händelser. Till slut har Nelson inget annat val än att sätta på sig sin superhjälte-dräkt och rädda invånarna från att bli nertrampade av elefanter och gorillor som rymt från djurparken när de elektriska dörrarna slutat fungera. Till hjälp har han sin farmors senaste uppfinning: en solenergi-driven jetpack. Men Nelson är höjdrädd. Hur ska han någonsin våga flyga över stan i en jetpack?

Serien Ninja Kid är ett roligt äventyr från början till slut. Bokens text är visuellt lekfull med en genomtänkt form i kombination med massor av härliga illustrationer i svartvitt. Tempot är högt och karaktärerna som gestaltas inlevelsefullt genom både text och bild, är lätta att tycka om. Omedelbar, knasig och charmig humor!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anh Do