Den flygande ninjan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (32.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ninja Kid (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2020-03-07
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Sabina Söderlund
ISBN
9789132211652

Den flygande ninjan Ljudbok

av Anh Do
(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-07

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På sin tioårsdag upptäckte Nelson att han är en ninja. Så knäppt, han är ju varken cool eller modig. Tvärtom är han oftast nervös. Men faktum är att allt hänger på honom när kaoset hotar.
Varenda elektrisk maskin i stan smittas plötsligt med ett virus som gör dem okontrollerbara! Det sätter i sin tur igång en kedja av skrämmande händelser. Till slut har Nelson inget annat val än att sätta på sig sin superhjälte-dräkt och rädda invånarna från att bli nertrampade av elefanter och gorillor som rymt från djurparken när de elektriska dörrarna slutat fungera. Till hjälp har han sin farmors senaste uppfinning: en solenergi-driven jetpack. Men Nelson är höjdrädd. Hur ska han någonsin våga flyga över stan i en jetpack?

Serien Ninja Kid är ett roligt äventyr från början till slut. Bokens text är visuellt lekfull med en genomtänkt form i kombination med massor av härliga illustrationer i svartvitt. Tempot är högt och karaktärerna som gestaltas inlevelsefullt genom både text och bild, är lätta att tycka om. Omedelbar, knasig och charmig humor!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den flygande ninjan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra!
    Ludvig, 22 november 2023

    Den här ljudboken är bäst! Cool, och spännande. Ludvig 7 år.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anh Do