Svart blod (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Zombiejägarna (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Helena Stedman
Illustratör/Fotograf
Bodil Bang Heinemeier
ISBN
9789132211843

Svart blod E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-05-08

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Zombien vrålar. Sedan öppnar den munnen. Stanken får Ava att knipa ihop ögonen. Så sticker den ut tungan och lutar sig fram, närmar sig hennes kind. Om den bestämmer sig för att en smakbit är det ute med oss alla, tänker Ava."

Det hela började när ett kryssningsfartyg sjönk. Flera hundra drunknade. Men några dagar senare dök de upp, levande fast döda, ur havet. De tog sig långsamt men målmedvetet mot städerna i ett enda syfte: att äta mänskligt kött. De kallas zombier. Jagar i flock. Och varje gång de biter en människa så blir de fler -- och människorna färre.
Tvillingarna Alos och Avas föräldrar dog när zombieviruset bröt ut. Nu är de tretton år och bor i en öde nöjespark tillsammans med de sista levande människorna. Ava arbetar på sjukhuset medan Alo har blivit en jägare. Varje dag är en kamp på liv och död. Men om de kan hitta en av de allra första zombierna och ta ett blodprov med sig, så finns möjligheten att skapa ett botemedel.

Svart blod är den första boken i serien Zombiejägarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicole Boyle Rödtnes

  • Spräckta skallar

    Nicole Boyle Rödtnes

    Jag dör idag. Tanken hugger genom kroppen likt en yxa, för det kan mycket väl bli så. Zombierna finns överallt. Flera av dem är på väg in i lägret och nyss såg jag hur de gav sig på Ergi. De slet av hans arm utan minsta ansträngning, som om det va...

  • Färska lik

    Nicole Boyle Rödtnes

    "Jag tittar på zombierna. Som pirayor kastar de sig över liket. De sliter stora stycken av hud och kött från kroppen och till slut är det bara skelettet kvar. En av zombierna rycker loss huvudet och börjar dunka det som en kokosnöt mot golvet...