Bläckfiskarnas dal (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (147.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bläckfiskarnas dal (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ana Gil de Meli Nascimento
Utgivningsdatum
2020-05-29
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Josephine Lawrence
ISBN
9789132212062

Bläckfiskarnas dal Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-29

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter att ha kastats ut från skolan skickas Ostara iväg till Dunkelskär, en avlägsen och dimmig ö mitt ute i havet. Ostaras mamma, som av öborna kallas för "den tokiga professorn", bor i en gammal fyr på ön. Men när Ostara kommer fram är hennes mamma bortrest. Det visar sig att hon forskar på jättebläckfiskar och nu har hon rest ner i havet, till Bläckfiskarnas dal.
Medan Ostara väntar på att mamma ska komma tillbaka börjar hon skolan och där träffar hon Aidan, en märklig pojke som är otroligt duktig på datorer och teknik. Hon träffar även Henrietta Stjärndrake, vars familj har tjänat som Dunkelskärs väktare i över tusen år.
När Ostaras mamma inte återvänder bestämmer sig hon till slut för att leta efter henne. Hon ber Henrietta om hjälp och det slutar med att öns väktare samlar ihop sin ubåts-flotta för att åka till Bläckfiskarnas dal. Det enda problemet är att Dunkelskärs invånare alltid har legat i strid med bläckfiskarna, och frågan är om de dyker ner för att rädda Ostaras mamma eller för att starta ett nytt krig ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Filip Lindkvist