Dödens tivoli (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (65.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ana Gil de Meli Nascimento
Utgivningsdatum
2020-05-13
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132212086
Dödens tivoli (ljudbok)

Dödens tivoli (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-13
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Juno är tillbaka! Sommarlovet har just börjat och Juno och hennes bästa kompis Fairy tillbringar första veckan på ett läger på en 4H-gård. Juno som är rädd för djur och tycker att det känns lite läskigt att sova över hos Fairy är nervös inför lägret, men det ska bli roligt att spela in vloggar.
Dessvärre möts de redan första dagen av ett jobbigt besked -- det är mobilförbud! Dessutom är de flesta mer intresserade av att festa på kvällarna, eller att rida ut med hästarna till sjön fast det är förbjudet.
Juno och Fairy bestämmer sig för att trotsa mobilförbudet, vilket gör det hela lite mer uthärdligt. Men en morgon upptäcker de att Fairys älsklingshäst Brilliant är borta. Alla misstänker att det festande tjejgänget har glömt stänga dörrarna i stallet. Men en dag hittar Juno något märkligt i en av vloggarna ...

Bilder och filmer som hamnar i fel händer eller på nätet av misstag kan bli ett stort problem, men den här gången är det faktiskt den supersmarta mobilen som gör hela skillnaden -- och avslöjar kriminell verksamhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Lagerqvist

Bloggat om Dödens tivoli