Säg nåt då! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132212550
Säg nåt då! (e-bok)

Säg nåt då! (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-08
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Adrian har alltid varit utanför, längst ner i hierarkin. Som tur är har han i alla fall sin bästa kompis Emma vid sin sida. Men precis innan de ska börja nian bestämmer sig Emma för att de inte ska umgås mer. Hon vill ha en förändring, och det verkar innebära att Adrian måste bort, eftersom töntighet smittar. Och plötsligt är Adrian ensammast i världen.
Samtidigt dör Adrians mormor och när höstlovet närmar sig bestämmer Adrian sig för att åka och hälsa på sin morfar i Luleå. Mest för att slippa ett ensamt lov i Örnsköldsvik och mammas frågor om varför Emma aldrig hälsar på längre.
I Luleå träffar Adrian Vega, som är hans raka motsats. Hon är social, rolig och spontan. Det sprakar mellan dem, förälskelsen är omedelbar. Men det finns ett problem -- Vega tror att Adrian är som hon. Vad kommer hända när hon får veta att Adrian egentligen är ... ingenting?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ida Ömalm Ronvall

  • Inte som du

    Johanna Schreiber, Ida Ömalm Ronvall

    Som tjej räcker det typ att vara bra på en grej. Som kille måste man vara bäst på allt för att ens ha en chans. Ester är skolans populäraste tjej. Hon är lagkapten i konståkningslaget, blir bjuden på alla fester och har ett tjejgäng där alla allti...

Bloggat om Säg nåt då!